Úterý, 16 dubna, 2024
123jobs

Žena, která dokáže muži splnit toto v posteli, bude mít vždy navrch: Děláte to?

Muži milují sex. Čím více se naladíte s nimi na tuto vlnu, tím lepší vztah budete mít. Vyzní to možná povrchně, ale do značné míry je to právě sex, který tvoří naše štěstí ve vztahu. Žena, která dokáže splnit muži tuto věc v posteli, bude mít vždy tak trochu navrch. Děláte to i vy?

Čtěte také: Ženy v těchto čtyřech znameních nejvíce milují sex: Jde jim to doslova z očí

Muži milují ranní sex
Ráno mají muži nejvyšší hladinu testosteronu. Jejich chuť na sex je tedy nejvyšší a co je vaším benefitem je to, že tehdy jste pro ně nejpřitažlivější. Nechat je bez povšimnutí brzkou ranní hodinu je škoda. Můžete totiž zažít sex, o jakém se vám ani nesnilo.

Je dost pravděpodobné, že právě tehdy muži dají ze sebe to nejlepší. Má to tedy výhody i pro vás. Tak schválně, jak často si dopřejete sex ráno po probuzení?

„Nehledám si přítelkyni, jsem mladý a užívám si milenky. Ty nejlepší vědí, že sex ráno je nejvíce živočišný a nic se mu nevyrovná. I podle tohoto poznáte zkušenosti ženy, „hrdě prohlašuje Robo (36).

„Příroda to zařídila tak, že na nic jiného ráno nemyslím než na sex. Musím se přiznat, že jednou jsem svou přítelkyni podvedl se ženou, která přesně věděla, kam má sáhnout ráno po probuzení. V posteli jsme zůstali ještě dlouhých 5 hodin a byl to nejlepší sex v mém životě, i když svou ženu miluju, „odkryl tajemství Mário (40).

„Moje žena přesně ví, že ráno je ten nejlepší čas na sex. Máme ho třikrát týdně a 69 je tehdy úplně o něčem jiném. Miluju, když mě probudí jazykem tam dolů, „netají svůj sexuální život Michal (32).

Nepřehlédněte: Zlepšete svůj sexuální život na počkání: Držte se pravidla, které funguje

Vyhrává tato poloha
Vysoká hladina testosteronu znamená jen jedno – je jedno, co máte na sobě a kde se nacházíte, důležitá je chuť. Chuť na sex. To dělá ženu přitažlivou a pokud se rozhodne muže překvapit hned z rána a zaujme polohu 69, dá se říci, že má již zcela navrch od ostatních.

Muži tuto polohu doslova milují a baží po ní. Každé nečekané překvapení je pro ně splněným snem, zvláště jde-li z iniciativy ženy.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek