Čtvrtek, 28 března, 2024
123jobs

Tito muži vyžadují sex mimořádně často: Pokud ho nemají, ze vztahu odcházejí

Potřebují pozornost a to, aby se jim žena v intimní oblasti, věnovala na absolutní maximum
Pokud se objeví v místnosti, okamžitě vás upoutají. Mají kolem sebe jakousi zvláštní přitažlivou auru, která hned každého dostane. Jsou velmi všímaví, mají neuvěřitelný smysl pro humor, takže v jejich přítomnosti se snad každý cítí dobře. Patří do kategorie dokonalých bavičů a elegány zároveň. Jejich vnitřní síla je natolik velká, že množství lidí je bere jako nepopiratelnou autoritu. Pokud se snaží někoho o něčem přesvědčit, většinou se jim to podaří. Mluvíme o býcích.

Mezi jejich nejsilnější vlastnosti patří:

odhodlanost
sebevědomí
pravdomluvnost
smysl pro humor
cílevědomost
smysl pro detaily
Toto u nich často absentuje:

projevy emocí – málokdy víte, co si skutečně myslí
přirozená laskavost
pochopení pro druhých
poslech jiných
Když se do něčeho pustí, vždy jdou tvrdě za svým, dokud nedosáhnou cíl. Bohužel není to jen v pracovní oblasti, ale iv té emoční. City jsou jim občas cizí. Tak jak se dokáží rychle zamilovat a vzplanout pro něco, stejně rychle dokáží iz dlouhotrvajícího vztahu vycouvat a ani to velmi neanalyzují. Milují sex a je pro ně ve vztahu alfou a omegou.

Přečtěte si: Ideální počet sexuálních partnerů: Kolik byste je měli za život vystřídat?

Rádi se nechávají svádět, potřebují pozornost, to aby se jim žena v intimní oblasti, věnovala na absolutní maximum, i když oni sami ho nenabízejí. No vyžadují ho na 100%. Pokud se jim nedostane dostatku pozornosti v této oblasti, zkrátka ze vztahu odcházejí. Klidně i nečekaně, z minuty na minutu a bez vysvětlení. Jednoduše odpoutat se od někoho, jim nedělá problém, pokud jim již svazek nenabízí to, co očekávali.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek