Sobota, 20 dubna, 2024
123jobs

Síla aktivních ingrediencí: Zjistěte, co potřebuje vaše pleť a díky tomu zastavte čas

Pokud vás dlouhodobě trápí problém s pletí, který nedokážete vyřešit, možná je čas se zamyslet nad tím, zda její nedodáváte opak toho, co potřebuje. Podívejte se na to, co byste si měli dopřát v případě jednotlivých nedostatků a zapracujte to do své beauty rutiny.

AHA kyseliny alchymie pro dehydratovanou pleť
AHA kyseliny, jsou přírodní kyseliny, které se vyskytují v nejpřirozenější formě, zejména v citrusech, rajčatech, hrozně, či v jablkách. No jejich benefity v beauty oblasti jsou nepopiratelné. Jejich hlavním a nejvýraznějším přínosem je, že odstraňují odumřelou vrstvu kůže a nechávají prostor vyniknout nové, svěží a aktivní vrstvě, kterou máme pod povrchem.

Mohlo by vás zajímat: DIOR CRUISE 2022 v Aténách: Na místě, kde se poprvé konala olympiáda, kráčeli novodobé bohyně

Ideální je používat tyto produkty pro pleť, která je vysušená, dehydrovaná, se známkami mimických vrásek a při začátcích stárnutí.

Aplikujte je však spíše večer, protože po jejich použití, může být pleť mírně zarudlá. Během léta si také dejte pozor na to, abyste je používali s dostatečnou SPF ochranou. Předejdete tak zbytečným pigmentovým skvrnám.

Kyselina hyaluronová jako zmizík vrásek
Tento druh kyseliny se zcela běžně vyskytuje v naší pleti. Faktem však zůstává, že jak stárneme, její podíl v naší pokožce přirozeně klesá.

Udžiava v pleti hydrataci, dodává její objem, jelikož jedna molekula, v sobě dokáže uzamknout vodu a zvětšit svůj objem až o 100%.

Přispívá k eliminaci jizev, lepší regeneraci pokožky, redukuje jemné vrásky a působí i jako ochraná bariéra. Skvělé je, že vyhovuje všem věkovým kategoriím i typem pleti. Proto ji můžete používat v každém věku a v kombinaci různých produktů. Pleť totiž dokonale vypne a má výborný liftingový efekt.

Vitamín C – dokonalý životabudič
Vitamín C se řadí mezi jednu z nejdůležitějších anti – ageingových složek. Chrání pleť před vlivem volných radikálů, pomáhá redukovat vrásky, pigmentové skvrny, sjednocuje tón pleti.

Dobré je aplikovat si ho ráno a večer, pokud vás trápí zmiňované defekty jako jsou pigmentové skrvrny, akné, vrásky. Nekombinujte ho však v žádném případě s přípravky na základě peptidů, jelikož by samotný vitamín C, mohl snižovat jejich účinek.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek