Úterý, 16 dubna, 2024
123jobs

Jeansy jako nesmrtelná volba letního šatníku: Které se vyplatí obléci si tento rok?

Jeansů nikdy není dost a proto, pokud ještě nemáte v šatníku jedny denimové šortky nebo mommy jeans, v nejbližších dnech to zřejmě změníte.

Jeansy jako nesmrtelná volba letního šatníku: Které se vyplatí obléci si tento rok?
Kdysi se na ně čekal dlouhou řadu jako na banány
Cindy Crawford, supermodelka 90. let a jeansy s vysokým pasem
Jeansy s vysokým pasem

Je v nás natolik zakořeněný, že si léto bez něj neumíme ani představit. Denim je součástí našich šatníků již desítky let. V devadesátých letech se dostal opět na výsluní a prakticky v každé dekádě a módě si našel své zastoupení, měnily se jen střihy a provedení.

Inspirujte se: Nejkrásnější plavky, jaké jste mohli vidět: Léto 2021 ovládli pastelové barvy a střihy sexy jako nikdy předtím

Věčnou klasikou se staly jeansy Levi ‚s. Kdysi se na ně čekal dlouhou řadu jako na banány. Kdo měl „texasky“, ten šel s dobou. Jeansy v minulosti způsobily doslova šílenství a dodnes je milujeme natolik, že se jich v žádném ročním období neumíme vzdát. Obzvláště v létě mají své kouzlo a s opálenou pokožkou rozehrávají novou doslova lákavou hru.

Průkopnicí v street style módě je jednoznačně hollywoodská módní ikona Hailey Bieber, Mimochodem nejnovější tvář právě ikonické značky Levi ‚s. Její outfitové kreace jsou denno denně snímány paparazzi fotografy a to jakmile vykročí z domu. My jsme vybrali ty, ve kterých má své místo právě denim. Jeansy nabízejí nekonečné spektrum možností a stylů, jak je nosit.

Jeansy s vysokým pasem
Denimové šortky na běžný den, ke kterým se opětovně nosí pásek z 90. let. K tomu tričko s potiskem oblíbené kapely a letní styling je na světě. Festivalová sezóna a hudební byznys utrpěli pandemií hodně, vyjádřete jim proto svou podporu svým stylingem.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek